एक पटक तपाईंको खाता मेटिएपछि, तपाईंको सदस्यता रद्द गरिनेछ र हामी तपाईंको लिङ्क, ट्राफिक डेटा, पिक्सेल र अन्य सबै सम्बन्धित डेटा सहित हाम्रो सर्भरबाट तपाईंको सबै डेटा सफा गर्नेछौं तर सीमित छैनौं।
जब मैले मेरो खाता मेट्छु तब के हुन्छ?
अन्तिम पटक डिसेम्बर १८, २०२१ मा अद्यावधिक गरिएको